EL NEGRO – Tribut Bob Marley


Cel mai cunoscut live band reggae din România sunt pentru a doua oară în Wings Club, locul perfect pentru o seară frumoasă, pe care o dedică împreună cu publicul prezent, memoriei lui BOB MARLEY și a spiritului liber pe care acesta îl promova.


Al 6-lea an consecutiv souldout, TRIBUT BOB MARLEY este din acest punct de vedere cel mai de succes eveniment reggae românesc cu line-up local.


Anualul Tribut Bob Marley organizat de El Negro reușește să adune de fiecare dată alături oameni din toate stările muzicale sau toate tipurile de expresie, e ca și cum ideea de „One Love” s-ar activa de fiecare data în luna februarie…


El Negro vin la ediția din 2012 în formula neschimbată a ultimilor 2 ani: Bogdan Negroiu (voce), Daniel Bvs Olteanu (tobe, sampler) Lady Helenne (lead&Backing vocals), Cristi Chelsoi (chitară), Andrei „Jah” Filip (bass), Sofian Miron (sax), Jah-Jah (sunet) și anunță că show-ul live nu e unul tip cover band, repertoriul va fi unul propriu dar și piese Marley.


Greetings From Green Repub este cel mai recent album EL NEGRO, o trupă care cântă din ce în ce mai rar în ultimul timp în favoarea preocupării către calitate vs cantitate.


INVITATI :

KAYA FOUNDATION

SISTAH RASTAHFAIRY

PLANUL JIM

LOCATIE : WINGS CLUB ( Strada Eminescu 127 )

DATA : 10 FEBRUARIE 2012 , ORELE 20:00

PRET BILET : 22 RON

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments