VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Doddy feat. Ana lansează ,,Iubire sau război”

Doddy feat Ana - iubire sau razboi - vedetepenet.roDoddy revine cu un nou single împreună cu Ana și Puya, numită ,,Iubire sau război”.

Cel mai tânăr rapper din România, Doddy vine cu o nouă melodie. Numită ,,Iubire sau război”, piesa este cântată în colaborare cu Ana, iar pe Puya îl vedem drept invitat special.

Potrivit Urban.ro, single-ul prezintă povestea duelul iubirii pe care îl au bărbatul și femeia, Adam și Eva, Yin și Yang.

Doddy: “Iubire sau război povestește o etapa din viata multora dintre noi care au avut sau au o relație – etapa aceea în care nu mai exista echilibru si intelegere, cand stările sunt imprevizibile si se trece foarte usor de la îmbrățișari la certuri inutile.”

Ana: “Mi-a placut aceasta piesa din prima clipa in care am auzit-o, mai ales ca m-am regasit in ea! Cred ca oricine se poate regasi in versurile piesei, la un moment dat. Ma bucur ca am colaborat cu Doddy si Puya, m-au primit foarte bine in gasca lor. Vom mai colabora si pe viitor, acesta este doar inceputul, asa ca fiti pe faza!”

În colaborare cu MusicExpertCompany și MediaPro Music, piesa este compusă de Mahia Beldo și Doddy în studioul Scandalos Music. ,,Iubire sau război” este extrasă de pe E.P.-ul cu același nume.

De curând, Doddy în colaborae cu Mahia Beldo au lansat videoclipul melodiei ,,Diferit”. Așteptăm acum videoclipul noii sale piese.

 


*

LIKE VedetePeNet.ro