Concert Dj Rob Swift + Download Warmp-Up Setlist.

Din ciclul tarziu dar mai bine decat niciodata, am sa va prezint si eu cateva idei de la Alternative Music Experience unde au fost invitati Turntable Science, Veritasaga si Rob Swift, dupa care am sa va las sa downloadati piesele din warm-up-ul lui Rob Swift.In ciuda faptului ca portile erau deschise de la 20:30, cand am ajuns in Martin pe la aproximativ ora 23 am constatat ca nu prea era lume. De ce asa tarziu? Pentru ca sunt satul pana peste cap de opening acts si alte chestii de genu. Vreau sa vin sa vad un artist si atat! Mai ales ca nu vroiam sa vad Veritasaga care sincer nu stiu ce legatura avea cu un astfel de eveniment.

In fine! Aparent am ajuns exact la timp caci nici n-am avut timp sa imi termin berea si deja o silueta inalta si musculoasa intr-un tricou negru (tricourile cu trupe vechi in special sunt preferatele lui) isi facea aparitia pe scena. Cum ne-a obisnuit de data trecuta, simpatic, printre mix a vorbit cu publicul (imi plac DJ-ii care stiu sa faca atmosfera si cu gura ), si-a facut poze cu noi etc.

Show-ul sau a avut 2 parti dupa cum, practic, le-a clasificat chiar el, inainte de warm-up si dupa. Modest a inceput sa mixeze breakuri celebre care au fost samplate si resemplate la viata lor in hip-hop. Cu niste scratch-uri si usor beat-jugling ne-a trecut prin piese precum Nina Simone – Funkier Than A Mosquito’s Tweeter, Dennis Coffey – Scorpio, Booker T – Melting Pot, Manu DiBango – Soul Makosa (care alaturi de Fred Wesley – Blow Your Head – melodie pe care ne-am aruncat pumnii in aer – este o preferata de-a lui si cele 2 fiind singurele pe care le-a repetat si in acest show) si multe multe altele. Ultimele doua piese din set au fost cele mai ciudatele. Penultima, Immigrant Song de la Led Zeppelin a mai domolit atmosfera, probabil din cauza ca lumea nu se astepta la un break de rock, in timp ce pe ultima, tot rock dealtfel, The Rapture – Modern Romance, a omorat-o la propriu si la figurat in timp ce lumea incepuse sa-si arate admiratia cat mai zgomotos .

Dupa Rapture, s-a auzit din boxe: “I’m warmed up now!”. Asta a fost semnalul pentru nebunia ce a urmat. Fiecare melodie ce s-a scurs din Serato, fie ea rep comercial (Missy Elliot – Work It – daca nu ma insel) sau clasic, a intors-o pe dos. Atunci am fost martorii “miscarilor” care l-au si i-au facut celebrii pe X-Ecutioners. Toate nebuneliile cu scratch pe la spate, pe sub picior si tot asa s-au imprimat si de aceasta data in memoria celor prezenti. Avand in vedere ca prima data cand am fost la Rob Swift n-am stat pana la sfarsit, acum am avut ocazia sa vad pe final cum din Rock The Bells a lui LL a facut practic un alt gen de muzica.

Dar nu pot descrie in cuvinte asa ca veti vedea voi in acest filmulet chiar de la fata locului:

Singurul lucru care nu mi-a placut a fost faptul ca am asistat la un eveniment pe fuga. Nu cred ca Rob a bagat mai mult de 2 ore. Acum lumea ar spune: Pai bine, dar ce vrei pentru 20 de lei?; dar eu am sa vad partea pozitiva din acest lucru si am sa ii laud pe organizatori care si pentru asa putin tot s-au chinuit sa aduca pe cineva ca sa nu moara romana acasa ascultand mp3-ul de pe torrent. Decat deloc mai bine asa!

Setlist-ul din warm-up:

01. The Beggining of the End – Funky Nassau Pt 1
02. Nina Simone – Funkier Than a Mosquito’s Tweeter
03. Little Royal – Razor Blade
04. Dennis Coffey – Scorpio
05. Booker T – Melting Pot
06. Ray Barretto – Right On
07. Soho – Hot Music
08. Manu DiBango – Soul Makosa
09. War – Galaxy
10. Fred Wesley & the JB’s – Blow Your Head
11. Led Zeppelin – Immigrant Song
12. The Rapture – Modern Romance

DOWNLOAD DUMP / FM (Adaugati la sfarsitul numelui fisierului .rar in caz ca nu va recunoaste arhiva)

Sursa: Sunetesubsol.ro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments