Ascultati noul single ROBOT!


Mitza lansează în seara asta primul său single solo: „Robot”. Acesta poate fi ascultat pe robot.okapisound.com și promovează mixtape-ul cu același nume, care va fi disponibil online gratuit începând cu 15 februarie.

Pentru prezentarea piesei „Robot” s-a dorit ceva ieșit din banalitate. S-a mers pe o abordare nouă a conceptului de videoclip, unde fanii să nu fie simpli spectatori, ci și participanți la acțiune, având parte de o experiență inedită.

Ideea unui material interactiv online constă în punerea utilizatorului în mijlocul acțiunii: pe ritmurile piesei acesta va putea interacționa cu diferite elemente (prin click, mișcări de mouse etc), păstrând însă linia narativă intactă.

Videoclipul se poate personaliza prin conectarea la contul de Facebook, acesta integrând diferite elemente media din contul utilizatorului.

Pentru ca interactivitatea să fie posibilă, proiectul „Robot” a fost dezvoltat de agenția X3 (wearex3.com) în HTML5 și tehnologiile adiacente, și a fost optimizat pentru browser-ul Internet Explorer 9, cu sprijinul acordat de Microsoft.

„Este o premieră pentru România la acest nivel și m-a bucurat încrederea lor într-un astfel de experiment multimedia”, a declarat artistul.

Începând de vineri seară noul single va fi urcat și pe canalul oficial Okapi Sound de YouTube (youtube.com/okapisoundofficial). Mitza a declarat:

„Single-ul „Robot” este un experiment personal din toate punctele de vedere. Voi lansa odată la trei-patru zile câte o piesă nouă pe pagina de Facebook – facebook.com/MitzaAgresiv, urmând ca pe 15 februarie să fie disponibil întreg mixtapeul la download gratuit.”

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments