Oltchim si-a luat fotbalist in lot

Ada Nechita, una dintre cele mai frumoase sportive din România, a aprins imaginaţia multor bărbaţi celebri nu numai prin evoluţiile sale de la Oltchim, ci şi prin apariţiile în câteva pictoriale.

Şi cum fotbaliştii din Liga lui Mitică tind nu doar spre culmile performanţei, ci şi spre vârfurile frumuseţilor de la noi, handbalistei i-au făcut curte mai mulţi jucători din campionatul intern. Adei i-a căzut până la urmă cu tronc Florin Costea, vedeta Universității.

Nechita părea, în urmă cu câţiva ani, că n-are ochi decât pentru un singur bărbat. Extrema Oltchimului şi-a unit destinele în vara lui 2007 cu Cătălin Olteanu, fost fotbalist la Electra Rm. Vâlcea, însă, la doar un an distanţă, iubitul handbalistei era arestat în celebrul dosar „Malware”. Cel poreclit „Salată” şi încă 19 români erau suspectaţi că ar fi comis fraude în Statele Unite cu ajutorul internetului şi au fost încarceraţi chir în preajma plecării Adei spre JO de la Beijing. Zicala „Ochii care nu se văd se uită” a funcţionat în cazul celor doi, iar vraja n-a mai ţinut mult timp.

După ce Cătălin a ieşit din închisoare, cei doi au divorţat, dar, în tot acest timp, Ada trăia o frumoasă poveste de dragoste cu fostul înotător Ştefan Gherghel, cel pe care l-a cunoscut în Satul Olimpic de la Beijing. Stabilit în SUA, Fane, unul dintre cei mai râvniţi bărbați din sportul românesc, a menţinut relaţia de la distanţă, dar iubirea a sfârşit în celebra… prietenie. Până spre finele anului trecut însă, când în viaţa Adei a apărut golgheterul Craiovei, Florin Costea, a cărui prezenţă discretă la meciurile Oltchimului a surprins pe toată lumea. De la începutul lui 2010, cei doi au fost văzuţi mai mereu pe străzile din Rm. Vâlcea plimbându-se, iar săptămâna trecută au plecat împreună de la un antrenament al trupei lui Radu Voina.

„Eu nu discut despre viaţa mea personală”, Florin Costea atacant Craiova

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments