„NU ii voi cere scuze niciodata!”

Au trecut aproape patru ani de la celebrul incident din finala Mondialului 2006, dar Zidane şi Materazzi nu s-au împăcat! „Niciodată n-o să-i cer scuze. Nici mort! Sigur, mi-a părut rău de reacţie. Dar dacă aş face asta, n-ar însemna decît să admit că a fost normal ceea ce a făcut el şi eu nu sînt de acord”, a declarat Zizou, într-un interviu acordat pentru ziarul spaniol El Pais.

„În teren se întîmplă multe lucruri, dar n-am suportat de data aceea. Nu e o scuză, însă mama mea era bolnavă şi internată în spital. Lumea nu ştia că treceam printr-un moment greu. De mai multe ori mi-a insultat mama şi m-am abţinut să nu-i răspund. Doar pînă la un punct. Dacă ar fi fost Kaka, un băiat normal, bine crescut, i-aş fi cerut scuze. Dar aceluia… Cer scuze fotbalului, fanilor, echipei, dar lui nu pot… Mi-aş pierde onoarea şi mai bine mor”, şi-a argumentat poziţia Zidane.

Capul în piept aplicat de Zidane lui Materazzi s-a petrecut în finala Italia – Franţa de la CM 2006 în Germania, cînd fundaşul lui Inter l-a provocat pe starul francez şi acesta din urmă, care deschisese scorul, l-a lovit şi a fost eliminat. Franţa a pierdut titlul la loviturile de departajare, la finalul prelungirilor scorul fiind egal (1-1), cu golul italian semnat de Materazzi!


Zidane Vs Materazzi The Movie!Free videos are just a click away

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments