Mihai Teja a fost numit antrenor la FCSB

Mihai Teja a fost numit antrenor la FCSB și a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă, după plecarea lui Nicolae Dică.

Cei doi s-au înțeles asupra colaborării, iar Mihai Teja, care în prezent antrenează la Gaz Metan, revine la FCSB, acolo unde a fost antrenor secund.

De-a lungul carierei, Mihai Teja a fost antrenorul lui U Cluj, al României U21, al lui Dinamo, al celor de la Pandurii. În vară, a preluat-o pe Gaz Metan, pe care o lasă pe locul 8 în Liga 1.

Becali a negociat și cu Dan Alexa înainte să se oprească la Teja. Mutarea a fost anticipată de microbiști. Ieri, Winner a decis să blocheze pariurile pe faptul că antrenorul Gazului va fi numit la FCSB, la două ore de când afișase cotele pe site. Au fost mizate sume importante în toată țara la o cotă de 2.75.

„Vreau să îi mulţumesc domnului Becali că s-a gândit la mine, e o şansă în viaţa mea. Sunt tânăr, vreau performanţă, ştiu ce doreşte domnul Becali. N-am venit pentru bani, am venit să îmi croiesc un drum în viaţă. FCSB e un pas important, sper să nu dezamăgesc şi vreau să răsplătesc încrederea domnului Becali. La orice echipă e aşa, ai rezultate, rămâi. Presiune e peste tot. Dar dacă nu încerci să îţi dovedeşti că poţi mai mult, mai bine rămâi acasă.

De ce să nu mă impun în vestiar? Altfel nici nu îi răspundeam lui Gigi Becali la telefon. Sau îi spuneam că nu sunt pregătit. Ştiu ce înseamnă Steaua, am petrecut doi ani consecutiv în Champions League şi în Europa League. E un brand, o echipă mare cu pretenţii mari.

Avem în vedere jucători din campionatul intern. Şi de la Mediaş. Legat de Mediaş, vreau să le mulţumesc că mi-au permis să plec, ştiau că îmi doresc foarte mult. Lupta cu CFR e deschisă. Şi cu ei, dar şi cu celelalte echipe. Avem un lot foarte bun şi domnul Becali cumpără cam tot ceea ce e mai bun pe piaţă. Cu siguranţă vom face o echipă puternică”, a spus Mihai Teja la conferinţa de presă de prezentare la FCSB.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments