Corina Ungureanu, sportiva de aur a României, revine în gimnastică la vârsta de 30 de ani!

Corina Georgiana Ungureanu, cunoscută sub numele sportiv de Corina Ungureanu (născută 29 august 1980, Ploieşti, România) este o antrenoare şi o gimnastă româncă de talie mondială, care a avut o activitate competiţională internaţională între 1993 şi 1999. A fost membră a echipei de gimnastică artistică a României care a câştigat de două ori titlul mondial şi a fost campioană europeană la sol în 1998.

INCREDIBIL! La 30 de ani, Corina Ungureanu, una din cele mai bune gimnaste, REVINE in sport! pe www.Sport.ro

Se pare că fosta gimnastă a reluat antrenamentul la Deva alături de antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang. Sportiva îşi doreşte să devină, din nou, un as la sărituri sau paralele şi munceşte din greu pentru a ajunge la Campionatele Mondiale.

„Visul meu, destul de greu de realizat la vârsta aceasta, este acela de a concura din nou pentru România. Ştiu că noul cod de punctaj este schimbat şi că va fi dificil. Dar dacă mă va ţine sănătatea şi voi avea valoarea necesară, atunci voi merge la Deva pentru a da o proba. Mă pregătesc de două ori pe zi, iar atunci când nu mă antrenez, predau cursuri de gimnastică. Muncesc mult. Îmi petrec aproape tot timpul în sală.” a declarat Corina Ungureanu pentru ziarul Libertatea.

Sursa foto: ziare.com

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments