Cele 10 porunci ale lui TOJA

Suporterii stelisti au compus pe site-ul suporterilor un decalog savuros prin care-l ironizează pe columbian pentru modul în care joacă, se comportă şi are grijă de viaţa extrasportivă.

1. Deşi pletele sînt, cu siguranţă, o armă letală în războiul de agăţat piţipoance prin cluburi, nu ştiu de ce le fluturi şi pe teren. Nu cred că ai ce agăţa acolo. Deşi în ziua de azi nu eşti niciodată sigur.

2. Ştim cu toţii că Pămîntul e rotund. Dar nu e nevoie să ne demonstrezi asta alergînd în cerc pînă cînd pierzi mingea.

3. Nu, alergatul în cerc nu e cool. Arăţi ca o curcă ameţită care nu găseşte intrarea în coteţul găinilor.

4. Înţelegem cu toţii că piciorul tău de bază e stîngul. Totuşi, se pot aduce mărturii că mingea poate fi lovită şi cu alt picior fără efecte colaterale negative, fizice, psihice, emoţionale sau etnobotanice. Ai putea să încerci uneori.

5. Intrarea aia gen „crosă de hochei” e funny. Eşti original, cu siguranţă. Totuşi, încearcă să mai agăţi şi mingea cîteodată.

6. Notă ultrasecretă: pentru a marca, trebuie să nimereşti între barele alea trei. Nu peste, nu la stînga, nu la dreapta.

7. Driblingul e un procedeu tehnic deosebit de util. Dar e şi mai util cînd driblezi spre poarta adversă, nu în cealaltă direcţie.

8. Înţelegem grija ta pentru siguranţa păsărilor, a bondarilor, a fluturilor şi a altor insecte. Probabil din cauza asta şuturile tale au tăria celor date de un pisoi de o lună care loveşte mingea cu o singură lăbuţă.

9. Am înţeles că eşti un maestru al războiului psihologic. În situaţii cînd alţii ar centra din prima, tu te opreşti, potriveşti mingea de două-trei ori, neapărat pe stîngul, şi de-abia după aia centrezi. Evident, fundaşii adverşi sînt într-o stare de confuzie totală, aşteptîndu-se să centrezi din prima. Dar tu te mai învîrţi un pic, să-i bagi în ceaţă complet.

10. Eşti departe de casă. OK. Totuşi, există şi alte modalităţi de comunicare cu Columbia în afară de a fi fotografiat ieşind cherchelit din cluburi, ca să le poţi trimite link-ul cu pozele.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments