Un suflet sănătos, un corp sănătos!

 

Sănătate nu constă numai în ceea ce consumăm, ci și în fericirea consumată zilnic. Dacă nu suntem sănătoși pe toate planurile, atunci nu suntem sănătoși deloc! Iar ca acest echilibru să fie atins, trebuie să ținem cont de anumite reguli după care trebuie să ne organizăm viața, ci nu ca o regulă, ci pur și simplu pentru o împlinire sufletească.

În primul rând, trebuie să fim mulțumiți de noi. Nu, nu contează ce cred vecinii, prietenii, sau chiar rudele. Dacă tu nu ești mulțumit de ceea ce vezi în oglindă sau de ceea ce simți în interiorul sufletului, atunci nu ești fericit! Lasă-i pe ceilalți cu părerea lor, iar tu modelează-te după propria plăcere.

În al doilea rând, nu uita să îți alegi prietenii cu grijă, iar dușmanii și cu mai multă grijă. Prietenii sunt în mod normal cei care îți sunt alături mereu, dar câteodată ei se pot transforma în cei mai răi dușmani ai tăi. Familia nu ți-o poți alege, dar pentru o viață fericită, ai grijă ce prieteni îți alegi!

În al treilea rând, nu te scuza, indiferent de ce faci! Este doar problema ta și nimeni nu te poate judeca. Fiecare acțiune are anumite motive, iar consecințele sunt suportate doar de tine, fapt pentru care nu trebuie să-ți pese de părerile neimportante ale celorlalți.

În al patrulea rând, dacă tu dorești să rămâi singur atunci este foarte bine! Deși toți consideră că o viață celibatară este neinteresantă și tristă, anumite persoane își găsesc fericirea în singurătate deplină.

    Acestea fiind spuse, dacă îți dorești să fii sănătos, ai grijă și de sufletul tău! Fără un suflet sănătos, nu există un corp sănătos! Sănătate și la mai bine! 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments