Sfaturi pentru păstrarea siluetei

Cu toții ne dorim să avem o siluetă de invidiat, să fim mereu în formă, însă pentru a face acest lucru posibil trebuie să ținem cont de câteva aspecte.

Dr. Gilian Mckeith ne oferă sfaturi pentru păstrarea siluetei

-Mâncați devreme. Mesele târzii îngrașă deoarece organismul stochează mai multe alimente în timpul somnului.

-Asociați corect alimentele.

-Renunțați la alimetele prelucrate și rafinate.

-Beți 8 pahare de apă pe zi. Apa este un inhibitor natural al apetitului alimentar.

-Evitați consumul de margarină, lapte gras, brânză și produsele din lapte de vacă. Aceste alimente sunt greu de digerat.

-Evitați consumul de zahăr- încetinește metabolismul.

-Consumați grăsimi bune și eliminați-le pe cele nesănătoase. Grăsimile sănătoase se găsesc în avocado, semințele de dovleac, semințele de floarea-soarelui, pește, nuci, legume.

-Nu săriți peste mese, luați întotdeauna micul-dejun. În cursul dimineții, stomacul și splina dumnevoastră sunt în cea mai bună formă. În plus, aveți la dispoziție întreaga zi pentru a arde caloriile de la micul-dejun.

-Urmați un program de detoxifiere. Toxinele sunt stocate în țesutul gras, dacă aveți multe toxine în organism raportul dintre cantitatea de grăsime și mușchi din corp ar putea fi mai mare. În consecință, ajutându-vă organismul să scape de sustanțele chimice și nocive, vă îmbunătățiți controlul asupra greutății.

-Faceți exerciții fizice, datorită lor crește ritmul metabolic, astfel caloriile sunt eliminate mult mai repede.

-Puneți-vă metabolismul în funcțiune. Dimineața beți un pahar de apă călduță cu lămâie.

-Eliminați alcoolul. Acesta vă slăbește ficatul, organul de bază în metabolizarea grăsimilor. Berea și vinul în egală măsură sunt pline de zahăr, iar alcoolul vă stimulează foamea.

Sănătate și Noroc!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments