Experienta mea cu Kollagen Beauty – Doppelherz System

Încep prin a spune că nu sunt la prima experiență cu produsele de la Doppelherz System. Mulțumită fiind de suplimentele pe care le-am achizitionat am zis să încerc și Kollagen Beauty.

Cum de am ajuns să testez Kollagen Beauty?

Am aplicat și am fost selectată de către cei de la BUZZStore să fac parte din echipa de testare a noilor flacoane de Doppelherz system Kollagen Beauty.

Poți intra și tu în comunitatea #BuzzStore accesând linkul de mai jos ↙️
Click AICI

Zis și facut, nu am stat pe gânduri și îndată ce le-am primit am început testarea.

Doppelherz® system Kollagen BEAUTY – Hrănește frumusețea din interior

Da, daaa… citiți bine. Organismul are nevoie în permanență de vitamine, astfel încât regenerarea tenului și protejarea lui să fie susținută din interior.  Organismul ne transmite nevoile prin piele: îmbătrânirea, agresiunile toxice, deshidratarea.

Se recomandă consumul a minimum 2 litri de lichide pe zi (apă sau ceai neîndulcit), pentru completarea rezervelor de apă din organism.

O bună hidratare se reflectă și la nivelul pielii, care va fi fermă și va avea un aspect sănătos.
Pielea proaspătă, plină de vitalitate, este asociată cu tinerețea, frumusețea și bucuria de a trai. Cu toate acestea, datorită proceselor de îmbătrânire foarte naturale, dar și datorită influențelor mediului, pielea se schimbă – își pierde tonusul și elasticitatea.

Procesul de îmbătrânire a pielii se caracterizează printr-o reducere a sintezei colagenului și a acidului hialuronic. Efectele acestui proces sunt scăderea fermității fibrelor de colagen și deshidratarea la nivelul dermului; pielea se deshidratează și devine uscată, subțire, cu tendința de ridare.

Colagenul este o proteină fibroasă, cu funcție structurală care este prezentă în țesuturile conjunctive (cartilaj, piele, țesut adipos, oase). Este cea mai abundentă proteină la om (și la mamifere).

80% din țesutul conjunctiv constă din colagen, iar în dermă, stratul mediu al pielii, colagenul reprezintă 70% din greutatea substanței uscate, asigurând fermitatea și elasticitatea pielii. Astfel, colagenul are o influență asupra aspectului exterior. Pe lângă gradul de hidratare a pielii și textura suprafeței sale, elasticitatea pielii are un rol important în aspectul neted și frumos al acesteia.

Îngrijirea zilnică, o alimentație echilibrata și exercițiile fizice ajută la menținerea aspectului tânăr pentru mai mult timp. Dar există și substanțe care pot susține pielea din interior: peptidele de colagen.

De ce sa folosesti Kollagen Beauty ??

Fiecare flacon unidoză conține 2,5g de peptide purificate de colagen, cu acțiune specifică asupra pielii, conform studiilor:

Pe lângă peptidele purificate de colagen, Kollagen Beauty mai conține: vitaminele C, A și E, biotină (o vitamină din complexul B) cupru și zinc. Toate au efect anti-ageing și antioxidant, potențând acțiunea de regenerare, hidratare, tonifiere și întinerire a pielii, părului și unghiilor.

Experiența mea cu Kollagen Beauty – Doppelherz System

Tocmai ce am încheiat cele 4 săptămâni de testare. Dacă la început n-am simțit niciun efect, spre sfârșitul lunii de testare am observat că pielea a devenit mult mai catifelată și hidratată, ridurile fine s-au estompat iar unghiile au devenit mai puternice. Încă nu văd îmbunătățiri la păr, însă o sa continui cu aceste suplimente.

Mi se pare și acesta un produs excelent, sunt foarte mulțumită de efectele sale și îl recomand cu drag.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments