Bufnitele sunt in trend – Iata cum le puteti picta pe unghii foto si video

Bufnitele sunt in trend, le gasim peste tot: cercei, ceasuri, bratari si pe unghiute. Dragelor, pentru astazi m-am gandit sa va prezint o manichiura speciala.

Stiu ca acest model va fi apreciat de toate sexului frumos care isi doresc o manichiura deosebita si care iubesc bufnitele.

Desigur, pentru a putea picta aceste bufnite pe unghii aveti nevoie in primul rand de timp si putina dexteritate. Aveti nevoie de  lac baza pentru unghii, oja vernil, nail art maro, nail art alb si lac incolor.

Pictura este foarte simpla: se aplica baza pentru unghii, apoi se folosestea oja vernil pentru toate degetele.  Va puteti picta bufnite doar pe degetele inelare. Pe unghiile celorlalte degete puteti  picta buline maro.

Pe inelare folosim oja vernil cam pe trei sferturi din unghie si ii dam o forma ovala usor rotunjita, apoi cu o pensula de nail art desenam doua urechiuse in varful ovalului. Cu nail art maro pe  ambele margini ale unghiei trasam apripile (ca niste semicercuri pline),  cu nail art alb incepem sa desenam ochii: pentru inceput prin doua buline mari . Intre cele doua buline mari desenam un triunghi maro care reprezinta ciocul. Apoi tot cu maro desenam cate un cerc in cele doua buline albe. Cu nail art alb facem cate un cerculet  mic in cercurile maro. Sub cioc,intre cele doua aripi pictam trei cercuri in triunghi pe care le acoperim aproape complet cu vernil, acestea reprezentand picourile albe de pe burtica bufnitei.

La sfarsit  se aplica lacul incolor pe fiecare unghie in parte pentru protectia bufnitelor  si  bulinelor.

Nu uitati: intre operatiuni trebuie sa lasati suficient timp pentru uscarea straturilor de lac si oja.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments