VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Deputatul Cătălin Rădulescu şi familia lui, ameninţaţi cu moartea. “Nu veţi fi veşnici decât în mormânt!”

Deputatul Cătălin Rădulescu a primit o scrisoare de ameninţare cu moartea prin care un individ îl avertizează că îl are în vizor nu doar pe el, ci şi familia lui. 

Luni, 11 martie, în jurul orei 15.00, la 112, s-a anunţat primirea unei scrisori de ameninţare la cabinetul din Piteşti al deputatului PSD, Cătălin Rădulescu. Deşi destinatar era chiar actualul chestor al Camerei Deputaţilor, cea care a intrat prima în posesia plicului şi i-a citit conţinutul a fost consilierul parlamentarului, Mira Cnejevici.

Domnule chestor, domnule deputat Cătălin Rădulescu, 
Declaraţiile tale despre Kovesi, despre justiţie şi tot felul de propuneri halucinante sunt expresia unei atingeri sifilitice la care doamna psiholog, soţia ta, ar trebui să aibă grijă. Ai mare grijă de asemenea de maşina ta şi de fiica ta, Francesca. Desigur, Dragnea răsplăteşte pe toţi sclavii, pupincuriştii, important e să folosească justiţia, ca o slugă, în scopuri personale. Vă credeţi veşnici… Totul se va întoarce împotriva voastră, nu veţi fi veşnici decât în mormânt, cât mai repede şi cât mai adânc blestemaţi!“.

Acesta este un fragment din scrisoarea de două pagini primită de către deputatul Rădulescu şi pe care a acceptat să îl dea publicităţii, considerându-l elocvent.

Scrisoarea este redactată la calculator şi a fost trimisă prin poştă de la un oficiu din Piteşti.

Poliţia îl caută pe autor, fiind deschis dosar la Inspectoratul pentru Poliţie Argeş.


*

LIKE VedetePeNet.ro