Zero – Lay Me Down (Videoclip)

Noul videoclip al trupei Zero la piesa „Lay Me Down”, este „On Air”. Piesa este una dintre cele 16 calificate in finala nationala Eurovision 2010. Prin urmare veti avea ocazia sa o ascultati live in competitia de maine seara (6 martie) la Circul Globus sau in direct la TVR1.
Piesa este produsa in totalitate de membrii trupei Zero, clipul a fost filmat in studiourile din Bufltea, regia fiind semnata de Alex Ceausu, cu care baietii spera sa mai colaboreze si pe viitor, iar efectele grafice de Cristi Smarandoiu (ambii Ador Media)


Povestea clipului este una clasica, de iubire: „Doi tineri frumosi au parte de prima lor noapte de dragoste, totul se petrece sub lumina razelor lumii, intr-o incapere in care ploaia cade peste ei”, povesteste Papu.

Cei doi indragostiti nu sunt singurii care trebuie sa indure ploaia artificiala: Laur, Papu, Alex, Vlad si Oxi au rezistat „eroic” aproape 10 ore în ploaie pentru cadrele de „live band in actiune”, dupa cum ei insisi povestesc. „Tobe, chitare, samplere, microfoane, cabluri, toate acestea au stat in apa ore in sir. Ca sa nu mai vorbim de noi!”, isi amintesc baietii.
Cel mai mult a avut de furca Laur, solistul trupei, care trebuia sa si cante in timp ce apa curgea siroaie deasupra lor. „Cele mai multe glume au fost legate de apa pe care Laur a fost nevoit sa o inghita. De ce? Microfonul la care canta era conectat la un furtun special, menit sa-l stropeasca cu apa de fiecare data cand se filma. Si credeti-ne, au fost cateva duble de filmat”, se amuza baietii de la Zero.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments