will.i.am lucrează la un nou album solo

Frontman-ul formaţiei Black Eyed Peas, will.i.am, lucrează la un nou album solo, al patrulea din carieră, intitulat ‘#willpower.’

Într-un interviu recent pentru postul de radio american Capital FM, will.i.am a declarat că, pentru noul album, va colabora, printre alţii, cu Britney Spears, pentru o piesă descrisă de will ca fiind ‘nebună‘. Cei doi nu ar fi la prima colaborare, după ce will.i.am a apărut pe melodia ‘Big Fat Bass‘, de pe cel mai nou album al lui Britney, ‘Femme Fatale‘.

Britney Spears nu e singurul artist cu care will.i.am va colabora. Acesta declară că a înregistrat deja piese cu Alicia Keys, Swedish House Mafia, Shakira, LMFAO şi Nicole Scherzinger. Despre colaborarea cu Nicole, cântăreţul a declarat:

‘Am colaborat la o melodie cu Nicole Scherzinger, melodie la care cu siguranţă nu v-aţi aştepta. E muzică clasică. Fata asta cântă într-un fel în care nu am mai auzit pe nimeni cântând în peisajul muzicii pop.

Momentan, de pe albumul ‘#willpower’, a fost lansat un singur single, ‘T.H.E. Hardest Ever‘, un featuring cu Jennifer Lopez şi legendarul Mick Jagger, care nu s-a bucurat însă de un prea mare succes.

Nerăbdători pentru piese noi will.i.am?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments