„Up To You” – Surpriza de la Eurovision 2012?

Up To You este o trupă pop-rock ,nou înfiinţată, din Japonia, formată din Adi Tamaş – vocalist român(31), Dario Imaz – chitarist argentinian(31), Sam Nierop – basist olandez(26), Atsuko Morita(31) – pianistă japoneză şi A.J. – toboşar american cu origini mexicane(25). Cei cinci doresc să reprezinte România la ediţia următoare a concursului Eurovision, pregătindu-se intens pentru acest lucru, având chiar şi o piesă pe care o ţin bine ascunsă.
Adi Tamaş, vocalistul, a studiat în Bucureşti limba chineză, dar a ajuns în Japonia urmându-şi soţia care a studiat japoneza. Ceilalţi patru componenţi ai trupei au poveşti de viaţă la fel de interesante, însă le voi dezvălui în articolele următoare, când îi veţi şi vedea.

Melodie Originală – I Missed You Then

Jon Bon Jovi – What do you got? (Cover)

Melodie originala – Hello, Hello

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
George
George
10 years ago

abia astept sa va aud.
Sunt sigur ca o sa fie o surpriza pt toata lumea.

Up2You
Up2You
10 years ago

Multumim, George!

talita
talita
9 years ago

nu vreau sa participe ei ca nici macar nus cunoscuti in romania la eurovizion daca nu stiti trebuie ca lumea sa te voteze si sa te voteze trebuie sa fi cat de cat cunoscut inna sa ne prezinte daca vrem sa castigam asa am trimis anu trecut hotel fm cane nu au fost cunoscuti si nea facut de rusine deci va rog frumos stati in banca voastra daca veniti voi doamne fereste vo fi pe ultimul loc va rog frumas lasatii pe cei ce sunt vedete nu vii tu din japonia si canti tu cande nici bine nu sti limba romana

Up to You
9 years ago
Reply to  talita

Stai linistit(a). Trupa nu mai exista.
In mod evident esti un cunoscatorul al muzicii la moda. Se canta din chiloti mai nou.
Sunt de acord cu tine. Inna ar trebui sa ne reprezinte. Cu o singura conditie: sa iti iei bacul la romana:) Mult succes.
A.D