VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Trupa Subcarpaţi va colabora la spectacolul “Hamlet” cu Teatrul Național din Timișoara

Trupa Subcarpaţi va închide miercuri seara Festivalul Dramaturgiei Româneşti, printr-un concert în Sala Mare a Teatrului Naţional din Timişoara. Aceasata va colabora cu instituţia teatrală la o punere în scenă a piesei “Hamlet”, pentru a apropia tinerii de temele clasice ale acestei arte.

Festivalul Dramaturgiei Româneşti se va închide miercuri seară, de la ora 21.00, într-o notă inedită, cu un concert al trupei Subcarpaţi & Orchestra. Biletele pentru acest concert s-au epuizat la trei zile de la punerea lor în vânzare. Pentru ca un număr cât mai mare de oameni să se bucure de muzica celor de la Subcarpaţi, întregul concert va fi transmis live, pe pagina de internet a Teatrului Naţional din Timişoara, www.tntimisoara.com.

Cea de-a XX-a ediţie a Festivalului European al Spectacolului Timişoara – Festival al Dramaturgiei Româneşti este organizat de Teatrul Naţional din Timişoara, cu sprijinul Ministerului Culturii, al Primăriei Timişoara şi al Institutului Cultural Român.

Subcarpați este un manifest cultural contemporan. Este un proiect muzical demarat în 2010 de solistul trupei Șuie Paparude, MC Bean (Alexe Marius Andrei), care combină elemente din muzica electronică și hip-hop cu influențe din folclorul românesc


*

LIKE VedetePeNet.ro