T&L- un cuplu de succes dorit de fani pe scena Eurovision

T&L este acea combinație interesantă care îți oferă senzația că muzica încă nu și-a perdut elementele surpriză și originalitatea. Trupa a fost, cu siguranță, cea mai exotică apariție la X Factor.

Larisa Ciortan are 21 de ani și este din Reșița, iar în prezent studiază la Facultatea de Arte din Constanța, la secția Pedagogie Muzicală. Însă experiența sa în muzică este mai veche, ea participând la X Factor și în Regatul Unit. Larisa cântă de la vârsta de 7 ani, când părinții au decis să o înscrie la școala de muzică. Larisa spune că mama este cea mai importantă din viața ei, care îi este în același timp și profesorul de canto, fără de care nu ar fi ajuns la performanțele de astăzi.

Gabriel Uche, 25 ani, este din Nigeria și a venit în România să studieze medicina. Încă de la 8 ani studiază muzica și împreună cu câțiva prieteni, a încercat să formeze un grup de acapella, însă nu au adus proiectul la bun sfarșit. Acesta s-a concentrat mai mult pe cariera solo. Devenind mult mai încrezător în sine, a început să scrie versuri cu mesaje cât mai emoționante și pătrunzătoare.

La audițiile pentru X Factor, T&L a impresionat juriul cu piesa „Russian Roulette” din repertoriul Rihannei. Aparițiile trupei, nu au fost, însă, lipsite de incidente. În cea de-a treia gală, în timp ce interpretau piesa „Bring me to life”, scena a luat foc. Tinerii au dat dovadă de profesionalism și nu s-au oprit până nu au terminat de cântat. T&L au dovedit, pe parcursul emisiunii, autenticitate și calități vocale desăvârșite când au interpretat piese grele ale formației Queen, precum :”Who wants to live forever” sau „Show must go on”. Inedite au fost și interpretările pieselor „Vino la mine” sau „Milioane”, la piesa „Nobody’s perfect” a lui Jessie J, publicul reacționând ca și cum se aflau la un concert T&L.

„Discipolii Paulei Seling trebuie să ducă ștafeta mai departe, și să ne onoreze la fel cum ea a făcut în 2010, când ne-a adus locul 3 european, alături de Ovi, în finala din Oslo! Vocea Larisei trebuie să urce pe aceeași scenă cu vocile după care a făcut cover-urile ce ne-au adus-o pe micul ecran, alături de ineditul ce ni-l aduce Gabriel în materie de hip-hop, prin flow și dedicare”, afirmă cu tărie un fan T&L pe forumul siteurilor dedicate Eurovision.

Voi ce părere aveți?


0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments