VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Surpriza pregatita de Carmen de la Salciua de Sarbatori ”Mereu mi-am dorit sa fiu alaturi de fanii mei”

Carmen de la Salciua a intrat deja in atmosfera Sarbatorilor de Iarna. Asa cum ne-a obisnuit de Sarbatori, Carmen de la Salciua ne colinda si anul acesta.

”Dragii mei, a inceput Postul Craciunului iar eu am pregatit un colaj frumos de colinzi pentru voi! Mereu mi-am dorit sa fiu alaturi de fanii mei, intr-un moment magic, intr-un timp al copilariei si al povestilor. Am adunat pe acest colaj colindele copilariei mele, colinde pline de unele dintre cele mai frumoase amintiri din acea perioada. Multumesc pentru orchestratii Horica Boncut si Florin Nek! Va doresc auditie placuta! Si un post luminat tururor!”, a declarat Carmen de la Salciua.

Colajul de aproape 43 de minute contine 11 dintre cele mai indragite colinde traditionale romanesti, printre care amintim “Sculati, sculati boieri mari”, “Deschide usa crestine”, “O ce veste minunata”, “Sus la poarta raiului”, “Florile dalbe”, “Intr-un sat din Galilea”, “Raurel de ploaie”, “La toata casa-i lumina”, “Marut margaritar”, dar si doua colinde noi scrise de Carmen de la Salciua: “Bucurie in toata casa” si “Pe strada din Viflaim”.


*

LIKE VedetePeNet.ro