Șuie Paparude – Nu te mai saturi de noi (videoclip oficial)

suie paparude in concert vedetepenetro

 

Șuie Paparude, una dintre cele mai cunoscute și apreciate trupe de electro din România, a lansat piesa și videoclipul Nu te mai saturi de noi. Melodia este special concepută pentru fanii trupei, iar videoclipul, regizat de Matei-Alexandru Mocanu, surprinde atmosfera energică specifică unui concert marca Șuie Paparude.

Băieții povestesc că ideea piesei a venit în urma unui mesaj primit pe Facebook, în care un fan le spunea că nu se mai satură de ei. Nu te mai saturi de noi” exprimă bucuria că publicul e alaturi de noi și apreciază ceea ce facem. De aceea, am ales să facem videoclipul în concert, pentru că, la concertele Șuie, publicul este partener și, totodată, membru al trupei noastre”  au declarat Michi, Bean și Dobrică.

Fanii trupei vor fi bucuroși să afle că în anul următor vor avea parte și de un album din partea băieților. Să vedem cu ce sound ne mai atrag și de această dată.

Până atunci însă, Șuie Paparude vă invită pe site-ul lor oficial –www.suiepaparude.ro – care va beneficia de un nou look în doar câteva zile.

Dați play la piesă și spuneți-ne ce părere aveți. V-ați săturat de Șuie Paparude?

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments