VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Sore revine cu “Dor să-ți fie dor” și un nou videoclip

Sore a lansat o nouă piesă numită “Dor să-ți fie dor”, iar artista a filmat duminica trecută și noul videoclip.

Piesa este una de dragoste, foarte emoționantă în care se vor regăsi mulți dintre noi, iar videoclipul trebuia să arate asta. Single-ul este producție HaHaHa Production, iar linia melodică și versurile îi aparțin lui Sore.

“Piesa vorbeste despre durerea pe care o simți atunci când iubești pe cineva care nu te mai iubește. Concret, este vorba de dorul de a te simți iubit, o senzație pe care toți am trăit-o sau o vom trăi la un moment dat”, a spus Sore.

Potrivit mediapromusic.ro, fimările au avut loc la Buftea, pe o durată de 24 de oare. Regia îi aparține lui Alex Fotea.

“Clipul povestește sentimentul de dor din mai multe unghiuri, trecând prin tot parcursul unei povești de iubire, sugerând că din dragoste putem înnebuni, metaforic vorbind. Am fost foarte mulțumită de colaborarea cu regizorul Alex Fotea, atât piesa cât și clipul reprezintă o maturizare artistică, mi-am dorit foarte mult să capăt curajul de a mă exprima astfel”, a mai adăugat artista

Pentru filmări au fost folosite patru decoruri, iar Sore a îmbrăcat patru ținute, realizate de Andra Moga. În videoclip îl mai putem vedea și pe Bogdan Boantă, pe care îl cunoașteți din cadrul emisiunii “Dansez pentru tine”, care interpretează un superb dans contemporan.

’Dor sa-ti fie dor’ este un clip complex, cu un concept spectaculos, de care sunt foarte mandră. Abia aștept să îl împărtășesc cu fanii mei”, a încheiat artista.

Piesa s-a putut auzi pentru prima oară ieri, 17 ianuarie, la Pro FM și sună extraordinar.


*

LIKE VedetePeNet.ro