Sonny Flame isi lanseaza noul single „GLAMITY” in emisiunea lui Akon!

„Glamity”, noul single al lui Sonny Flame a fost selectat sa intre in battleul viitoarelor hituri in emisiunea radio a lui Akon! Aceasta se numeste Akon’s Hitlab si este difuzata pe postul de radio Virgin 99.9 FM din Toronto.

Sambata (maine, 3 aprilie), piesa va intra in competitie cu piesa castigatoare a acestei saptamani. Votarea va incepe dupa sfarsitul showului si ramane deschisa pe tot parcursul saptamanii. Sonny Flame va fi “featured artist” pe 4 (duminica), 6 (marti), 8 (joi) si 10 aprilie (sambata). Rezultatele voturilor vor fi anuntate pe 10.

Piesa a obtinut un scor de 83% pe site-ul de promovare HitLab.com detinut de Akon (prin comparatie, “Sexy Chick” – David Guetta si Akon – a obtinut 84%). HitLab este un portal pentru artisti si ascultatori si foloseste tehnica Dynamic Hit Scoring pentru a calcula sansele unei piese de a intra in Billboard Hot 100. Akon sta in spatele descoperirii si lansarii lui Lady Gaga, cu ajutorul site-ului a prezis succesul pieselor sale, care au obtinut scoruri de peste 90%.

Asadar, asculta noul single Sonny Flame pe site-ul HitLab! Va fi difuzat in emisiunea lui Akon live pe Toronto.virginradio.ca duminica noaptea, incepand cu 4AM (ora noastra) / 8PM EST.

VOTATI SONNY FLAME SI AJUTATI-L SA MEARGA MAI DEPARTE…. => http://www.hitlab.com/virgin

Sursa

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments