Single nou: Miss Mary – „Battlefield Of Love”

Single nou: Miss Mary - "Battlefield Of Love"

Miss Mary lansează cel de-al treilea single “Battlefield Of Love”.

Melodia de debut “You Don’t Love Me” i-a adus lui Miss Mary numeroase aprecieri, fiind asemănată datorită timbrului vocal și vocii puternice, atât cu Christina Aguilera cât și cu Miley Cyrus. Al doilea single, “Open”, a fost compus de Jake, un producător foarte talentat din Madrid, în colaborare cu unul dintre membrii FlyinState, Pol. Piesa beneficiază de un videoclip regizat de Michael Mircea și a ajuns până pe locul 8 în topul Media Forest.

Versurile și muzica piesei “Battlefield Of Love” au fost compuse de Jake, iar de orchestrație s-au ocupat băieții de la FlyinState, F.Charm si Pol. Odată cu varianta radio, Miss Mary lansează și primul remix oficial al melodiei realizat de Motzu, cunoscut în rândul ascultătorilor de hip-hop pentru producțiile muzicale și colaborările cu numeroși interpreți ai genului.

Miss Mary a primit până acum mai multe cereri pentru a-i fi remixate piesele, însă doar propunerea venită din partea lui Motzu a fost suficient de interesantă pentru a o accepta.
Am ales să lansez ambele variante ale piesei “Battlefield Of Love” în același timp pentru că mie îmi plac amândouă și sper să vă placă și vouă”, a spus Miss Mary.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments