Single nou: John Puzzle feat Elise – “So far, So good!”

Single nou: John Puzzle feat Elise – “So far, So good!”  www.vedetepenet.ro

Azi are loc lansarea celui mai nou single semnat John Puzzle feat. Elise – “So Far, So Good” în exclusivitate pe site-urile Libertatea.ro si Bravonet.ro, care vine după “All About You”, colaborarea cu LLP pentru piesa “I Miss You” şi “Hear The Colours”.

So Far So Good este genul de piesă optimistă care te incită la dans în orice moment al zilei. Nu cred că este o piesă de sezon, ci mai degrabă o piesă „de viaţă”. Sper ca ritmul alert şi vocea senzuală a Elisei să facă parte din atmosfera ringului de dans pentru o lungă perioadă începând de acum. Enjoy!„, a declarat artistul MediaPro Music.

John Puzzle este Ionuţ Radu Adrian, care a compus şi muzică pop şi rock pentru Praf în ochi (el fiind şi solistul acestei trupe). De-a lungul timpului a compus pentru mai mulţi artişti, printre care: Andra, Dana Nalbaru, Adela Popescu, Anca Badiu, Cristina Spatar, Elena Gheorghe, Dj Project, Lili Sandu, Vali Barbulescu, etc.

De asemenea a colaborat cu Pro TV ;i Acasa TV la mai multe seriale pentru care a compus genericele: Moştenire, Lacrimi de iubire, Păcatele Evei, Daria Iubirea mea, Iubire şi Onoare, la cel din urmă este şi interpretul piesei de pe generic şi nu în ultimul rând pentru cea mai nouă producţie Pro TV – „Pariu cu viaţa”, single-ul „Stage of Joy” fiind o compoziţie Ionuţ Radu aka John Puzzle.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments