Single nou: DJ Sava feat. Andreea D & J.Yolo – “Free”

Dj Sava ft. AndreeaD & J.Yolo - Free www.vedetepenet.ro

DJ Sava şi Andreea D lansează un nou single intitulat “Free”, care pare a avea toate atuurile să urmeze traseul hit-urilor lansate de-a lungul timpului de DJ Sava. “Free” este o piesă fresh, plină de ritm, ce inspiră enegie, are o linie catchy şi beneficiază de vocea puternică şi senzuală a frumoasei Andreea D. Piesa este produsă de către DJ Sava şi compusă de cunoscutul DJ alături de Connect-R şi J.Yolo.

Single-ul recent lansat a fost testat de DJ Sava şi Andreea D în turneul pe care cei doi l-au avut la mijlocul lunii septembrie în Bulgaria, dar şi în celelalte concerte din ţară. Reacţia pozitivă a publicului a făcut ca “Free” să fie noul single DJ Sava feat. Andreea D. & J.Yolo.

« Planificasem pentru toamna aceasta un alt single, însă reacţiile foarte bune primite pentru piesa “Free” din partea publicului în concertele din România şi din afară, m-au făcut să aleg acestă piesă drept noul nostru single. », povesteşte DJ Sava.


Piesa are şi un remix care deja face furori în cluburi.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Free Fly
12 years ago

Mult mai tare remixul de la Deepside Deejays! 😉

Apropo…te-ar interesa un link exchange? In caz ca da, adauga te rog site-ul meu cu numele Best House Music si apoi anunta-ma cum vrei sa adaug site-ul tau.
Mersi!