VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Single nou: DJ Sava feat. Andreea D & J.Yolo – “Free”

Dj Sava ft. AndreeaD & J.Yolo - Free www.vedetepenet.ro

DJ Sava şi Andreea D lansează un nou single intitulat “Free”, care pare a avea toate atuurile să urmeze traseul hit-urilor lansate de-a lungul timpului de DJ Sava. “Free” este o piesă fresh, plină de ritm, ce inspiră enegie, are o linie catchy şi beneficiază de vocea puternică şi senzuală a frumoasei Andreea D. Piesa este produsă de către DJ Sava şi compusă de cunoscutul DJ alături de Connect-R şi J.Yolo.

Single-ul recent lansat a fost testat de DJ Sava şi Andreea D în turneul pe care cei doi l-au avut la mijlocul lunii septembrie în Bulgaria, dar şi în celelalte concerte din ţară. Reacţia pozitivă a publicului a făcut ca “Free” să fie noul single DJ Sava feat. Andreea D. & J.Yolo.

« Planificasem pentru toamna aceasta un alt single, însă reacţiile foarte bune primite pentru piesa “Free” din partea publicului în concertele din România şi din afară, m-au făcut să aleg acestă piesă drept noul nostru single. », povesteşte DJ Sava.

Piesa are şi un remix care deja face furori în cluburi.


Un commentariu
  1. Mult mai tare remixul de la Deepside Deejays! 😉

    Apropo…te-ar interesa un link exchange? In caz ca da, adauga te rog site-ul meu cu numele Best House Music si apoi anunta-ma cum vrei sa adaug site-ul tau.
    Mersi!

*

LIKE VedetePeNet.ro