Single nou: Deejay Ralmm & Diedra – On The Scene

deejay ralmm & diedra - on the scene - cover www.vedetepenet.ro
Vara se apropie de sfârşit şi pentru că Red Clover Media vrea să prelungească distracţia până toamna târziu, lansează un nou single: Deejay Ralmm & Diedra – “On the scene”, menit să ţină toată lumea pe ringul de dans.

Diedra este o tânără de 22 de ani născută în Los Angeles, California, pe 15 mai 1989. La 7 ani a început să studieze pianul, iar la vârsta de 11 ani participa la festivaluri de muzică unde a câştigat diferite premii. La 15 ani a înregistrat primele sale piese, urmate apoi de nenumărate concerte.

Single-ul ei de debut “Cherry lips” a strâns comentarii pozitive, iar “I came to collect ya”, cel de-al doilea single, a fost foarte bine primit de iubitorii muzicii clubbing. Acum Diedra vrea să îşi surprindă ascultătorii cu “On the scene”, colaborare cu DJ Ralmm, un nume cunoscut în rândul consumatorilor de muzică electro-house.

Îl ştiu pe DJ Ralmm de la piesa “I love this beat”, care mi-a plăcut foarte mult, iar când mi-a propus colaborarea, am acceptat imediat. Ne-am întâlnit la studio, eu am compus versurile şi linia melodică, Ralmm s-a ocupat de orchestraţie şi astfel a apărut piesa “On the scene“, ne-a povestit Diedra despre întâlnirea cu DJ-ul.

“On the scene” este un îndemn la dans, distracţie şi bună dispoziţie, adresat tuturor celor care vor să uite de griji şi de probleme şi să evadeze în lumea muzicii”, a spus Diedra despre noul single.

Cu acestă piesă, vrem să aducem toată lumea pe ringul de dans, sperăm ca în cel mai scurt timp “On the scene”, să se audă la toate petrecerile” a completat DJ Ralmm.

Cu un sound ce îmbină diferite ritmuri şi versuri ce îndeamnă la distracţie, “On the scene” se anunţă un imn al petrecerilor de pretutindeni.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments