Single nou: Chris Brown – Turn Up The Music

Chris Brown nu pierde deloc timpul, lansând piesă după piesă pentru noul său album ‘Fortune‘, care va fi lansat în data de 16 martie. Lucrul la noul album e pe terminate, Brown postând pe Twitter cu mai bine de două săptămâni în urmă că noul album este aproape gata, şi e foarte entuziasmat în special de direcţia dubstep a unor cântece.

După ce lead single-ul ‘Strip‘, un featuring cu Kevin McCall, nu s-a bucurat de un succes răsunător, ocupând abia poziţia 51 în Billboard Hot 100, Brown a anunţat pe Twitter lansarea unui nou single, intitulat ‘Turn Up The Music‘, piesă care a fost lansată online acum câteva ore.

Dându-şi probabil seama că are nevoie de un hit în preajma lansării noului album, ‘Turn Up The Music’ are tot ce îi trebuie ca să devină unul. Complet diferită de ‘Strip’, ‘Turn Up The Music’ e un club banger garantat pentru Brown. Foarte catchy, versurile nu dau bataie de cap (‘if you’re sexy and you know it, put your hands up in the air’), şi zic eu că avem în faţă un viitor hit.

Mai jos aveţi piesa:

Hit or miss pentru Brown?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments