VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Single nou Alessia – “Boro Na Sou Po”

Alessia (Elena Baboia) a inceput sa cante de la 14 ani si s-a evidentiat repede datorita calitatilor sale vocale. A studiat timp de 15 ani dansul si coregrafia, a luat lectii de canto si de imagine. Printre artisii cu care a colaborat se afla 3Sud Est, Play&Win, Bob Taylor (varianta initiala a piesei “Deja Vu” era in colaborare cu ea) si Sistem.

Noul ei single se numeste “BORO NA SOU PO” si se doreste a fi unul dintre hiturile verii, atat in tara cat si in afara granitelor. Piesa a fost semnata si licentiata de Toco International, urmand a fi intens promovata in multe teritorii. In Romania casa de discuri care se ocupa de promovarea ei este Red Clover.

Piesa “Boro Na Sou Po” este compusa de FlyinState – Vlasceanu Bogdan Florin, Turcu Paul Gabriel & Chucho – George Onea; versurile de FlyinState & Alessia (Baboia Elena) iar orchestratia de FlyinState.

Coperta oficiala a piesei:

Iarna trecuta Alessia a mai semnat o piesa produsa de baietii de la Flyinstate cu Toco International, care se numea “No More” si care la fel ca si “Boro Na Sou Po”, urma sa fie promovata in peste 70 de tari.
Ce se va intampla cu cariera Alessiei si daca aceasta va avea succes, vom vedea.

Va las in continuare sa ascultati cele doua piese despre care va vorbeam si astept parerile voastre.

Alessia – Boro Na Sou Po


Asculta mai multe audio Muzica

Alessia – “Boro na Sou Po” (Dj Stanca Official Remix)


Alessia – No More

Asculta mai multe audio Muzica