‘Set Fire To The Rain’, numărul 1 în Billboard Hot 100

Set Fire To The Rain‘, al 3-lea single al artistei britanice Adele, extras de pe albumul ‘21‘, reuşeşte săptămâna aceasta să urce, de pe poziţia a 2-a, pe prima poziţie în prestigiosul clasament american Billboard Hot 100.

‘Set Fire To The Rain’ reuşeşte astfel să nu rămână în urma primelor două single-uri de pe album, care au atins şi ele poziţia fruntaşă în clasament. Vorbim desigur despre deja cunoscutele ‘Rolling In The Deep‘ şi ‘Someone Like You‘, care au stat pe primul loc în clasament vreme de şapte, respectiv şase săptămâni.

Săptămâna trecută, ‘Set Fire To The Rain’ a vândut un total de 185,000 exemplare în Statele Unite, depăşind un total deja răsunător: 2 milioane de exemplare vândute de la lansarea single-ului. Pe radio, mai bine de 105 milioane dintre americani ascultă piesa zilnic, iar numărul e în continuă creştere.

‘Set Fire To The Rain’, ajunsă deci pe prima poziţie în Billboard Hot 100, înlocuieşte hitul Rihannei, ‘We Found Love‘, care coboară pe poziţia a 2-a, cu audienţe pe radio de mai bine de 150 de milioane de exemplare şi 140,000 copii vândute săptămâna trecută.

Se mai opreşte oare Adele? 6 milioane de albume vândute doar în Statele Unite anul trecut cu ’21’, 4 milioane în ţara natală, şi un total răsunător de aproximativ 16 milioane de copii vândute la nivel mondial. Personal, mă bucur pentru succesul ei, deoarece ’21’ e un album foarte, foarte bun, iar din punct de vedere vocal cât şi al genului abordat, Adele e o gură de aer proaspăt.

Voi ce ziceţi, merită Adele succesul pe care îl are? Sau v-aţi plictisit deja de baladele ei?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments