Rihanna – We Found Love (Live @ Brit Awards 2012)

Rihanna a urcat pe scena premiilor Brit Awards la doar o zi de la împlinirea vârstei de 24 de ani, şi, totodată, de la declanşarea a ceea ce întreaga mass-media numeşte ‘primul mare scandal al anului‘, şi anume lansarea unei piese alături de Chris Brown, fostul ei iubit, care acum 3 ani o ameninţa cu moartea, în timp ce comitea un act de violenţă fizică de o agresivitate care a ţinut prima pagină pentru destul de mult timp.

Rihanna, degajată, a interpretat hitul ‘We Found Love‘, în aplauzele publicului, şi a plecat acasă cu un premiu, pentru ‘Cea mai bună artistă internaţională‘, învingându-le în această categorie pe Beyoncé, Björk, Feist şi Lady Gaga.

Perioadă agitată pentru tânăra artistă. Se zvoneşte că propria ei casă de discuri, Def Jam, îi sabotează acesteia decizia de a lansa online remixul piesei ‘Birthday Cake’, refuzând să lanseze spre vânzare melodia. Totodată, aceasta trebuie să dea piept cu mulţi dintre fanii ei, sau, mai bine zis, foşti fani, care nu sunt deloc de acord cu decizia Rihannei de a se întoarce, muzical vorbind pentru moment, la fostul ei iubit, Chris Brown.

Consideraţi că este şifonată imaginea Rihannei? Sau orice fel de publicitate negativă este, în cele din urmă, o publicitate pozitivă? Şi, în fine, v-a plăcut prestaţia artistei din cadrul premiilor Brit Awards?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments