VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Rihanna și Shakira vin cu cel mai hot clip al anului

Colaborarea dintre Shakira și Rihanna s-a anunțat încă de la început a fi una hot și plină de senzualitate. Mai nou, piesa “Can’t remember to forget you” vine cu un videoclip provocator, iar cele două artiste, unele dintre cele mai sexy dealtfel, ne încântă cu mișcări și atingeri foarte senzuale, care încing imaginația domnilor.

Clipul a fost filmat în luna decembrie, însă a fost lansat abia acum două zile, pe 30 ianuarie. Regia îi aparține lui Joseph Khan, alături de care Rihanna a mai colaborat și pentru “Love the way you lie”.

În clip le putem vedea pe cele două în ipostaze hot. Dansul, atingerile, vestimentația sexy și chimia dintre ele ne demonstrează încă o dată profesionalismul de care dau dovadă. Putem spune ca este că este cel mai hot videoclip al începutului de an.

Piesa este prima de pe cel de-al zecelea material de studio al Shakirei. În ciuda faptului că este doar pe locul 28 în topul Billboard Hot 100, clipul a strâns în doar două zile peste 27 de milioane de vizualizări pe Youtube, așa că așteptăm ca piesa să urce semnificativ în top.

Haideți să îl vedem și noi!


*

LIKE VedetePeNet.ro