Rihanna lucrează la un nou album.

Rihanna se află zilele acestea la Londra, unde se pare că nu pierde deloc timpul. Ce face aceasta în capitala Marii Britanii?

Mai întâi de toate, Rihanna a participat la cea de-a 32-a ediţie a premiilor BRIT Awards, unde a şi câştigat un premiu pentru ‘Cea mai bună artistă internaţională‘, şi a urcat pe scenă pentru o performanţă live a hitului ‘We Found Love‘.

Tot la Londra, Rihanna şi-a serbat cea de-a 24-a aniversare, într-un club, şi, printre altele, a anunţat, printr-un mesaj pe Twitter, că lucrează la noi melodii. Tweet-ul ei suna cam aşa:

‘Repetiţiile pentru BRIT Awards au mers bine! Următoarea ţintă, amenajarea unui studio în camera de hotel! O să împlinesc 24 de ani făcând muzică.’

Speculaţiile au început astfel să curgă. Fanii Rihannei au avut două bănuieli, anume, fie Rihanna înregistra pentru remixul piesei ‘Birthday Cake‘, care, la data postării tweet-ului, nu fusese încă lansat, fie înregistra piese noi pentru o relansare a albumului ‘Talk That Talk‘.

Bănuielile fanilor Rihannei au căzut însă în momentul în care producătorii britanici Chase & Status au confirmat că s-au întâlnit cu Rihanna pentru a începe înregistrările unor noi melodii, pentru cel de-al 7-lea album al Rihannei! Will Kennard, membru al duo-ului Chase & Status, a fost întrebat de o eventuală colaborare cu Rihanna pentru noul ei album, iar acesta a declarat:

‘Sperăm. Am văzut-o recent şi am vorbit cu ea acum câteva luni, la arena O2. (Rihanna) caută în permanenţă să scrie muzică dintr-o perspectivă interesantă. Este o chestiune de planificare a timpului, pentru că şi noi suntem încă artişti, cât şi producători.’

Rihanna a mai colaborat cu Chase & Status pentru piesele ‘Mad House‘, ‘Wait Your Turn‘ şi ‘G4L‘ de pe albumul ‘Rated R‘ (2009), cât şi pentru melodia ‘Red Lipstick‘, de pe cel mai recent album al artistei, ‘Talk That Talk‘.

Artista a lansat până acum 6 albume – ‘Music From The Sun‘ (2005), ‘A Girl Like Me‘ (2006), ‘Good Girl Gone Bad‘ (2007), ‘Rated R‘ (2009), ‘Loud‘ (2010) şi ‘Talk That Talk‘ (2011), având vânzări de peste 20 de milioane de albume în întreaga lume.

Având practic confirmarea că Rihanna lucrează deja la al 7-lea album din carieră, noi ne întrebăm, nu se grăbeşte oare puţin cu lansarea unui nou album, deşi albumul ‘Talk That Talk’ a fost lansat abia în luna noiembrie a anului trecut? Oare nu există riscul ca publicul să se plictisească de Rihanna? Sau, atâta timp cât muzica este bună, aceasta nu va întâmpina probleme? Sunteţi nerăbdători pentru piese noi din partea Rihannei?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mihai
Mihai
10 years ago

Eu zic ca nu o egaleaza nici o alta tanara pe fata asta pentru ca e prea buna…:)