Rihanna + Coldplay (Live @ Grammy Awards)

Rihanna a urcat pe scena premiilor Grammy de anul acesta pentru o intepretare a hitului ‘We Found Love‘, fiind după aceea însoţită de frontman-ul trupei britanice Coldplay, Steve Martin.

Steve Martin şi Rihanna au interpretat o variantă acustică a piesei ‘Princess of China‘, single extras de pe noul album Coldplay, ‘Mylo Xyloto‘. Rihanna s-a retras ulterior de pe scenă, făcând loc întregii trupe Coldplay, care au încheiat momentul muzical cu melodia ‘Paradise‘.


Rihanna a fost nominalizată pentru patru premii în cadrul premiilor Grammy, pentru ‘Albumul anului‘ – ‘Loud’, ‘Cea mai bună colaborare rap‘ – ‘What’s My Name (featuring Drake)’, ‘Cel mai bun album pop vocal al anului‘ – ‘Loud’, câştigând în fine un premiu Grammy la categoria ‘Cea mai bună colaborare rap‘, pentru piesa ‘All Of The Lights’, a lui Kanye West.

Băieţii de la Coldplay au primit nominalizări în cadrul a 3 categorii, ‘Cea mai bună performanţă duo/grup‘ – ‘Paradise’, ‘Cea mai bună performanţă rock‘ şi ‘Cea mai bună piesă rock‘, ambele pentru melodia ‘Every Teardrop is a Waterfall’, însă nu au reuşit să câştige vreun premiu.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments