Rihanna – Birthday Cake (feat. Chris Brown)

NIMENI nu se aştepta la mişcarea asta!

Birthday Cake‘, o melodie de pe cel mai nou album al Rihannei, ‘Talk That Talk‘, a cauzat controverse încă de la lansarea albumului, prin mesajul sexual explicit transmis prin versuri, dar şi prin durata scurtă, 1 minut şi 19 secunde.

Istoria piesei continuă totuşi; acum câteva săptămâni, Rihanna anunţă, subtil, pe Twitter, că va lansa o variantă mai lungă a piesei, şi că pe melodie va apărea un artist ‘dirrrty‘. Speculaţiile au dus atunci la Christina Aguilera, ţinând cont că aceasta a lansat piesa ‘Dirrty’ în anul 2002, dar, la scurt timp, Rihanna a anunţat că, pe ‘Birthday Cake’, va apărea un bărbat.

Mai multe nume erau atunci vehiculate: Kanye West, Eminem, sau J.Cole, dar, în ziua în care Rihanna şi Chris Brown au fost văzuţi părăsind acelaşi studio de înregistrări la 20 de minute diferenţă, întreaga mass-media a luat practic foc.

Inclusiv cei de la Billboard, care, printr-o scrisoare deschisă, au anunţat-o practic pe Rihanna că o piesă cu Chris Brown ar reprezenta practic sfârşitul carierei sale!

I-a păsat Rihannei de sfaturile celor din jur?

Cu toate că Rihanna şi Chris Brown au avut o relaţie tumultoasă, care s-a încheiat cu un caz de violenţă îndelung mediatizat, Rihanna se întoarce, cel puţin muzical vorbind, la Chris. Personal, sunt de părere că în câteva zile vom afla că sunt din nou împreună.

Face Rihanna bine ce face? Este ea un model pentru fanele ei şi nu numai? Şi în fine, vă place remixul?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments