Promovare:NO ARTISTS NO TRACKS

Promovare:NO ARTISTS NO TRACKS
Timisoara,locul unde talentul si ambitia aduna laolalta o echipa formata din  trei producatori muzicali, Fran Night , N-Tone si Krista Ronl, care sub o imagine cu totul si cu totul revolutionara pun bazele proiectului NO ARTISTS  NO TRACKS .

Un nume simplu ce are la baza un joc de cuvinte dar care ascunde in spate un potential international, NO ARTISTS NO TRACKS inseamna in primul rand  inovatie,joaca cu sunetele  si notele muzicale scoate la iveala o imaginatie creativa si un sound nou care aduce distractia la ea acasa-in Cluburi.

NO ARTISTS NO TRACKS experimenteaza forme si linii muzicale care nu se incadreaza in tipar,cread astfel un sound nou,complex si experimental. Pentru aceasta ,ei adopta un stil nou,mai bine  spus  o combinatie intre house,techno,jazz si afro-beat; o muzica incarcata cu energie si pozitiv.

NO ARTISTS NO TRACKS au pregatit in acest an un single ce isi propune sa atace topurile romanesti si mai ales cele internationale.

Primul produs semnat NO ARTISTS NO TRACKS este “SAY  BYE” si reprezinta primul single lansat oficial la nivel international prin brokerul muzical ToCo International .

SAY BYE” este o productie special creata sa se modeleze perfect ritmului energic din cluburi, lansata in 2009 aceasta a demonstrat ca este o productie calitativa care se poate incadra in tiparul perfect al unui HIT fiind un adevarat adversar oricand.Cu mici modificari suferite la inceputul anului 2010 ,echipa de producatori au decis lansarea oficiala ”SAY BYE” sub numele de NO ARTISTS NO TRACKS.


Primind un feedback pozitiv in tari ca Franta,Spania,Norvegia,Grecia,Albania ,Turcia s-a decis lansarea acestui single in Europa mult mai repede decat se stabilise initial.

Promovare: No Artist No Tracks @Mangalia

Premiera proiectului in Romania a avut loc in cadrul Festivalului Mangalia pe data de 12 August 2010,la care NO ARTISTS NO TRACKS au conceput un  spectacol LIVE, special pentru acest eveniment,interpretand  un remix la piesa “SAY BYE” prin combinarea stilurilor house cu jazz  si instrumente live (trompeta)alaturi  de cunoscuta  interpreta de jazz si music hall,Ozana Barabancea .

Promovare:NO ARTISTS NO TRACKS @Mangalia

In prezent , NO ARTISTS   NO TRACKS se pregatesc sa filmeze primul videoclip la singleul “SAY  BYE” ,un videoclip aerodinamic in adevaratul sens al cuvantului.

NO  ARTISTS  NO  TRACKS doresc sa viruseze intreaga lume cu muzica buna si sa dea un refresh tuturor celor cu care intra in contact incurajand  libertatea de exprimare,ideea de a fi tu insuti si de a face drifting printre sunete.

Avand in vedere interesul extraordinar al pietei  internationale , NO  ARTISTS  NO  TRACKS au decis lansarea unui mix lunar cu cele mai noi si bune piese internationale,unele din ele chiar in premiera in Romania.

Acest mix va putea fi ascultat si downloadat ,gratuit de pe contul oficial  http://soundcloud.com/noartistsnotracks Soundcloud NO ARTISTS NO TRACKS.

Fiecare mix va urma o traiectorie si tematica diferita,o muzica aerodinamica care va incanta publicul consumator de muzica buna si de calitate.

Primul mix(set) a fost lansat pe 25-8-2010 si poarta numele de “ESSENTIAL  VIBES” pe care il puteti asculta si downloada aici

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments