Proiect nou: LuKone & deMoga – Allemasse

LuKone-Allemasse-single-cover www.vedetepenenet.ro
Allemasse” este single-ul de debut al unui nou proiect ce se lansează azi pe piaţa muzicală din România. Este vorba de o colaborare inedită între LuKone (dj) şi deMoga (voce), doi producători axaţi până în prezent pe stiluri muzicale complet diferite.
Noul single a avut premiera în această dimineaţă simultan pe posturile majore de radio din România şi va beneficia în curând şi de un videoclip.
LuKone, pe numele său real Vlad Lucan, se numără printre artiştii care au înfiinţat casa de producţie Okapi Sound.
Împreună cu Mitza formează echipa Agresiv, `vinovată` de numeroase hituri pentru unii dintre cei mai în voga artişti hip-hop autohtoni: Guess Who (`Locul Potrivit`, `Manifest`), Grasu XXL (`Azi NU`, `Prea mult fum`), Spike (`Realitate`), Maximilian (`Dragoste Nebună`) etc.

deMoga Music este casa de productie a lui Marius Moga, care interpretează această piesă. El a declarat:

`Suntem doi producători din două zone diferite, din urban hip-hop, respectiv pop, şi se simte în piesă această dualitate: nu este nici prea comercială, nici prea underground, prea dark`.
Videoclipul piesei a fost filmat în urmă cu trei săptămâni pe platourile de la Buftea, în regia lui Iulian Moga, şi urmează să fie lansat în curând.
Mai jos puteţi asculta piesa. Vouă cum vi se pare?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments