Proiect nou Alexander John – Calimbra

Proiect nou Alexander John - Calimbra

Alexander John sau Pop Ioan Alexandru s-a nascut la Sibiu pe data de 30 ianuarie 1993 dar a copilarit in Bucuresti. Activitatea de producator si-a inceput-o la varsta de 15 ani, compunandu-si primele piese sub numele “DJ Sax”, astfel, in toamna anului 2009 ajungand sa aiba nu mai mult de 4 albume produse sub numele “DJ Sax” (The Houserman, I love Trance, Wonderful Dancing si Saturday). La inceputul anului 2010, chiar de ziua lui si-a schimbat numele de producator in Alexander John, numele sau tradus in engleza.
A colaborat cu multi artisti pana in prezent, tot underground, ca si el. Pentru unii chiar a produs piese care au aparut pe diferite compilatii.
Calimbra” poarta denumirea noului sau proiect, despre care acesta spune ca: ”Este o piesa care se potriveste cu toamna, este un extras de pe viitorul meu album, care sper ca va fi lansat in iarna asta, vor fi mai multe piese pe album, colaborari surpriza cu artisti mai mult sau mai putin cunoscuti iar in album veti putea gasi si noul imn al bucurestenilor, dar toate la timpul lor. Am unele proiecte la care lucrez si de cateva luni de zile, pentru noul album. Calimbra este unul dintre acele proiecte.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marcu
Marcu
13 years ago

Marfa piesa, l-am vazut si in ziar 🙂