Player One – „Te caut” & „Doar tu” – primele piese

Player OneRadion Bogdan Mihai, ne prezintă primele sale două piese, compoziţii proprii: „Te caut” şi „Doar tu„. În prezent cele două melodii sunt difuzate la Radio România Online, iar „Te caut” deja se bucură de succes, fiind desemnată săptămâna trecută, piesa zilei.

Player One Te caut (video)

Vezi mai multe video din muzica

Player One, sub numele lui real, Radion Bogdan – Mihai este un tânăr care de mult timp aspiră la viaţa de artist şi care ne promite multe. Acesta s-a născut în oraşul Tulcea şi are vârsta de 20 de ani. A urmat o şcoală generală de profil, “Liceul de artă”, iar în timpul liceului a avut diferite activităţi artistice: Muzica, Dans şi Teatru. În toţi cei 4 ani de liceu a urmat cursuri de canto, participând la diferite concursuri prin ţară şi câştigând diferite premii, dans modern de performanţă, după urma căruia a câştigat experienţa în domeniul artistic, acesta obişnuindu-se foarte mult cu scena şi cu publicul şi multe premii de care este mandru şi teatru timp de un an în cadrul Teatrului din Tulcea. În prezent, Radion Bogdan, alias Player One, este student la facultatea de “Jurnalism, Comunicare şi Relaţii Publice” specializarea “Jurnalism” din Bucureşti.

„Te caut” si „Doar tu” sunt primele mele piese, dar nu si ultimele. Deocamdata ma ocup intens de promovarea acestora deoarece sunt o parte din sufletul meu.”

Player One – Doar tu (1st version)

Asculta mai multe audio rnb

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments