Piesa noua Dj Jonnessey feat Aner – „In love” (Moving Elements Original Radio Mix)

Dj Jonnessey si Aner s-au cunoscut in anul 2002 si de atunci au devenit foarte buni prieteni. De-a lungul timpului au colaborat la versiunile extended pentru piesele trupei 4FUN, iar intre 2007-2009 au fost colegi in trupa JAAR Project.
Clujean convins, DJ Jonnessey si-a inceput cariera de DJ in 1992.
Portofoliul sau cuprinde nume mari referindu-ne atat la cluburi clujene, din tara, litoral, cat si evenimente la scara mondiala.


Referindu-ne la radiouri a fost auzit pe diverse frecvente in FM la Radiosonic (Non-Stop Dancing si Romanian Top 40), Uniplus, Impuls (Electroinside) si Kiss FM (Partydulu Kiss Fm, Partydul On Tour, Kiss Kiss In The Mix, Summer Kiss On the Beach si Winter Kiss).
A colaborat la realizarea remixului (dedicat in special cluburilor) piesei „Jack Pott” al artistului Razvan Krivach, piesa ce s-a calificat in finala preselectiei Eurovision.
ANER este un tip cu o voce speciala, care traieste cu si pentru muzica si care are toate sansele unei cariere de succes.

Cea mai noua piesa a lor se numeste “In Love”, a avut premiera pe Vibe Fm si va fi promovata in varianta remixata de baietii de la Moving Elements.

Va invit sa ascultati noua piesa Dj Jonnessey & Aner – In Love (Moving Elements Original Radio Mix), dar si alte remix-uri semnate Dj Jonnessey.


Asculta mai multe audio Muzica


Asculta mai multe audio Muzica


Asculta mai multe audio Muzica


Asculta mai multe audio Muzica


Asculta mai multe audio Muzica

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
cristian
cristian
13 years ago

Sunteti cei mai tari ;):D:D:D

Lil Smiley
13 years ago

Tony Ray feat. Lil Smiley – Sound Of Freedom (Original Mix) HD http://www.youtube.com/watch?v=jbEBugxeAHU