Piesa noua Christina Aguilera – Not Myself Tonight (Teaser)

Noul album al Cristinei Aguilera – „Bionic” va fi lansat pe 8 iunie, iar pe 30 martie va aparea single-ul „Not Myself Tonight” in varianta completa.
Cantareata a declarat ca pe noul album „Bionic” si-a dorit sa experimenteze un sound futurist si ca printre sursele de inspiratie s-a regasit si fiul ei:
“Sunt foarte încântată. Ideea unui sound futurist mi-a venit încă de acum câţiva ani. Mereu am vrut să fac ceva mai futurist. M-au inspirat artişti cu care colaborez pe noul album. Oameni precum Sia, Ladytron and Goldfrapp. Am simţit că acesta este momentul potrivit pentru mine, ca mamă deopotrivă. Max are atât de multe de la amândoi. Într-o zi, toată lumea spune ca seamănă cu Jord (sotul artistei), în ziua următoare, cu mine. Umblă, vorbeşte, este un mănunchi de bucurie!”

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] cum va anuntam acum cateva zile, albumul Christinei va fi lansat pe data de 8 iunie, iar astazi a aparut primul single “Not Myself Today”. […]

trackback

[…] “maturitatea muzicala” si nu-i deloc greu de crezut, primul single de pe acesta, “Not Myself Tonight” , este deja # 1 in topurile majoritatii radiourilor din […]