New Single: Ensuna & InTempo – Find me the way

New Single: Ensuna & InTempo - Find me the way www.vedetepenet.ro

Chris John , omul din spatele proiectului Ensuna a făcut public zilele acestea cel mai recent single al trupei realizat în colaborare cu o altă trupă tânără din Botoşani , InTempo. Noua piesă, Find me the way se încadrează pe stilul abordat de Ensuna, un progressive house cu uşoare influenţe trance. Cu un început slow , marcat de un pian care completează perfect vocea Alexandrinei, piesa se dezvoltă explosiv, debordând de energie . Cu un stil asemănător giganţilor Swedish House Mafia sau Hardwell , Ensuna şi InTempo speră ca Find me the way să intre în inimile românilor chiar dacă acest stil nu este foarte popular în ţara noastră. Rămâne de văzut dacă piesa se va bucura şi de atenţia ascultătorilor români la fel cum până acum , în ţări precum Olanda, Suedia, Germania şi Belgia, această piesă a fost bine primită.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marley
Marley
12 years ago

Cica stil asemanator cu Swedish House Mafia sau Hardwell :)).Cred ca glumiti :)))))) Astia nu o sa aiba succes nici acum nici peste 10 ani.Trebuie sa faci muzica de calitate petru a castiga public si succes.Yeah, right, piesa a fost atat de bine primita in afara ca a obtinut doar 1500 de views, si alea 90% din romania.C’mon, cata minciuna poti spune? Sunt sigur ca asta era comunicatul lor de „presa” si vi l-au trimis pe mail, right?

Kek
Kek
12 years ago
Reply to  Marley

Din cunostintele mele muzicale , stilul chiar este progressive house.SHM si Hardwell fac progressive house.Pana aici nimic fals.Calitatea pieselor este evident in favoarea celor 2, insa acest post nu spune nimic despre faptul ca piesa asta ar fi mai buna ca productiile celor 3 suedezi.
Alta chestie are o stiu, este ca daca tu nu uploadezi un clip pe youtube nu stii decat din commenturi si useri care posteaza, cam ce fel de natii sunt pe acolo.Altfel nu poti decat presupune.
Asadar acest articol chiar este legit.Tu pe de alta parta in afara de faptul ca demonstrezi ca esti un hater frustrat si nu aduci argumente, esti o barat

Marley
Marley
12 years ago

@Kek barat e creierul tau.Atat de barat incat ai ajuns tu la concluzia ca eu nu uploadez pe youtube mai Kek, sau sa iti spun „Chris John” ?
Nu trebuie sa fi hater sau fustrat pentru a comenta o stire/articol dar, repet, la cat de barat e creierul tau, normal ca ajungi la astfel de concluzii infantile.
Mai are rost sa te intreb si de „cunostinte muzicale” ? Mi-e mila de tine sa nu te fac de ras pe aici.
Un sfat: Stai in banca ta, pentru binele tau.

Kek
Kek
12 years ago
Reply to  Marley

@ Marley

Cum sa-ti creezi conturi pe youtube ..cred ca peste 20, doar sa dai dislike ?? :)))
Pace tie frate!Nu ma pun cu tine, ca esti odihnit 🙂