New artist: Caitlyn – “Una Noche Mas”

caitlyn - una noche mas (cover) www.vedetepenet.ro

Red Clover are plăcerea de a vă prezenta o nouă artistă, Caitlyn, care împreună cu primul său single “Una Noche Mas” aduce un strop de savoare latino în muzica românească. Piesa “Una Noche Mas” este compusă de Deepside Deejays, unii dintre cei mai de succes producători ai momentului şi se anunţă un hit.

Caitlyn, pe numele real Florentina Ciuna, nu este străină de scena muzicală, încă de la vârsta de 12 ani fiind în lumina reflectoarelor. De când a fost acceptată în grupul muzical „Armonia” al Palatului Copiiilor din Bucureşti, ea s-a pregătit pentru o carieră artistică urmând cursuri de: canto, actorie, improvizaţie muzicală, jazz-dance şi simulări de interviuri cu presa.

Caitlyn a câştigat de-a lungul timpului numeroase premii la festivalurile de muzică din ţară la care a participat. Ea a obţinut locul al treilea la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia, ediţia 2006, şi a fost finalistă a selecţiei naţionale „Cerbul de Aur” din 2008.

2008 este anul în care Caitlyn devine cunoscută publicului larg ca solistă a formaţiei Chicanos. Primul single lansat în această nouă formulă, “Maleya”, s-a bucurat de mare succes atât în ţară cât şi în afară, piesa fiind difuzată în heavy rotation de radiourile naţionale cât şi de cele din străinătate. “Suki Suki”, al doilea single, a avut parte de acelaşi succes, atrăgând atenţia multor DJ cunoscuţi din România, dar şi din Turcia şi UK.

Întrucât Caitlyn este o artistă completă, din 2010 face parte din grupul Land of Jokes (Divertis) unde interpretează parodiile muzicale din cadrul emisiunii difuzate pe ProTv. Acum, în 2011, revine cu o nouă identitate muzicală şi îşi propune să rămână pentru cât mai mult timp în atenţia publicului.

Versurile în spaniolă, ritmurile dance combinate cu cele latino şi vocea suavă a lui Caitlyn fac din “Una Noche Mas” o piesa ce va fi ascultată “mas y mas”.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments