Mini Interviu Mario V + invitatie la Party

Avangard Miuzic prezinta HipHop & RnB Party in Club Blue Night (Regie) joi, 11 martie 2010, incepand cu orele 22:00. Invitatul special este Mario V, care va intretine la microfon atmosfera iar de muzica se va ocupa Pata.

Mai jos puteti citi un mini interviu pe care Mario V mi l-a oferit, prilej cu care am aflat informatii despre album, party-uri si despre piesa lui cu OvP – In deriva.

1. Salut Mario. Spune-mi ce se va intampla pe 11 martie la Party? Pregatesti vreo surpriza pentru fanii care vor fi prezenti?
Mario: Va fi un party clasic, muzica fresh, tre’ sa iasa bine, mai ales ca locul e ok, va fi frumos, voi avea grija de atmosfera, iar in cazul in care publicul va cere si voi avea cum, poate fac o surpriza ceva, „In deriva” de exemplu. 🙂

2. Vei mai continua sa organizezi party-uri?
Mario: As vrea mult. Trebuie sa ai anumite avantaje in cazul asta, sa ai prieteni patron de club, manager etc, sau sa ai firma si sa investesti, ceea ce oricum nu e recomandat la ora asta. Vom vedea.

3. Vorbeste-ne despre albumul „Liber pe pamant”, pe care-l asteptam cu totii.
Mario: Albumul e gata, astept niste raspunsuri, insa nu am nimic palpabil acum.

4. Acum cateva zile ai lansat impreuna cu OvP piesa „In deriva”, ce raspunsuri ati primit din partea publicului? Va exista si-un clip oficial pentru piesa?
Mario: In 3 zile doar reactii pozitive, piesa a placut mai mult decat m-as fi asteptat, multi sunt foarte incantati, diferite site-uri si multe bloguri au preluat stirea ceea ce ne bucura mult, sper sa tina vraja asta si piesa sa ajunga la cat mai multa lume. Momentan nu cred ca e cazul sa ne grabim cu un clip, avem si alte proiecte mai promitatoare, dar cine stie.

Multumesc Mario, iti urez multa bafta si sa ne reauzim curand.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments