Melodii de Crăciun lansate de artiști români

elena gheorghe de craciun vedetepenetro

 

Se pare că pe câțiva artiști autohtoni i-a cuprins spiritul sărbătorilor de iarnă ceva mai devreme. Am observat, în ultima perioadă, că peisajul muzical românesc începe să devină mai vesel și să răsune a zurgălăi. Mihai Trăistariu, Elena Gheorghe, Anya sau Ștefan Bănică Jr. sunt doar câțiva dintre cei care dau tonul melodiilor de Crăciun.

 

 

Mihai Trăistariu s-a pregătit din timp pentru cea mai frumoasă perioadă a anului și a lansat, încă din luna noiembrie, piesa Moș Crăciun…ești nebun. Versurile, destul de comice, fac referire la un Moș Crăciun modern, pe care îl găsim din când în când la sala de fitness sau, mai des, pe Facebook. Așteptăm să vedem cum iese și videoclipul care va fi lansat zilele acestea.

Dar până atunci însă, avem o artistă care a lansat deja videoclipul piesei sale de Crăciun. Tara a fost mai rapidă și  la începutul lunii decembrie ea ne-a pus la dispoziție Iarna de vis, prima sa melodie în limba română.

http://youtu.be/Gu7kC7aFdKA

Un efort special a depus și Elena Gheorghe pentru noul ei single, De Crăciun. Pentru prima dată, solista a avut și rolul de textier. Ascultați mai jos ce a ieșit!

Anya, fosta solistă de la HI-Q, ne-a făcut un cadou muzical mai sensibil. Artista ne-a oferit o reinterpretare a celebrului colind Mary, did you know. 

Tot pentru un cover a optat și câștigătorul primului sezon al concursului X Factor, Andrei Leonte. Have Yourself A Merry Little Christmas este colindul cu care Andrei speră să vă facă mai ușoară așteptarea sărbătorilor.

http://www.youtube.com/watch?v=BisgGO7AKPw

Nu putea rata această listă Ștefan Bănică Jr. care le oferă fanilor piesa Noaptea de Crăciun, inclusă ca bonus track pe cel mai recent album al său intitulat Altceva.

Cum vi se par aceste inițiative ale artiștilor români? Aveți vreo piesă preferată dintre cele de mai sus?

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments