Melodie nouă: Rita Ora – R.I.P. (feat. Tinie Tempah)

Poate că întâi de toate vă întrebaţi cine este Rita Ora, iar noi avem cu siguranţă răspunsul pentru întrebarea voastră!

Rita Ora, pe numele ei real Rita Sahatçiu Ora, s-a născut în data de 26 noiembrie 1990, în oraşul kosovar Pristina, însă familia ei a emigrat în Marea Britanie, în anul naşterii Ritei. Talentul muzical al Ritei nu a trecut neobservat, şi, în anul 2009, Jay-Z i-a oferit acesteia un contract cu casa de discuri Roc Nation. Deşi poate nu am auzit prea multe despre Rita în acele momente, numele artistei a început să rezoneze din ce în ce mai mult în ultima perioadă.

În ce mod? În primul rând, Rita Ora a apărut pe melodia ‘Hot Right Now‘, a artistului britanic DJ Fresh, melodie care a atins prima poziţie în clasamentele britanice, şi, mai ales, prin faptul că Jay-Z însăşi a însoţit-o pe Rita la postul de radio Z100, pentru premiera melodiei sale de debut, ‘Party and Bullshit‘. A fost pentru prima dată când Jay a apărut alături de unul dintre artiştii săi pe un post de radio, iar faptul că speculaţiile conform cărora Jay-Z este foarte dezamăgit de Rihanna şi de remix-ul acesteia pentru piesa ‘Birthday Cake’, pe care apare şi Chris Brown, duc la concluzia tacită că Rita Ora este practic ‘înlocuitoarea’ Rihannei.

După ‘Party and Bullshit’, o nouă melodie Rita Ora îşi face apariţia online. Este vorba de un featuring cu rapper-ul Tinie Tempah: ‘R.I.P.’, melodie scrisă de rapperul Drake, produsă de hit-makerii Chase & Status, care nu demult confirmau că lucrează cu Rihanna pentru un nou album. ‘R.I.P.’ sună într-un mare fel, iar dacă Jay-Z stă în spatele acesteia în ceea ce priveşte promovarea, putem spune că Rita Ora este deja un star.

Acestea fiind spuse, vă lăsăm mai jos pieseie ‘R.I.P.’, ‘Party and Bullshit’ şi ‘Hot Right Now’.

Are Rita Ora ceea ce îi trebuie pentru a deveni un star?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Albania
Albania
11 years ago

Albania Forever!A este albaneza si ne face mandru in toate lumea.forca Rita ,este cea mai bune cantareata de pe acum.

dede
dede
11 years ago

cu siguranta are tot ce ii trebuie sa devina un star…daca acum este pe val ..mai tarziu..poate sa faca ravagii…si chiar ar putea fi „inlocuitoarea” Rihannei…nush dar am impresia ca si seamana unpic cu ea…poate la nas…in fine…snt sigura ca o sa aiba un succes mare..si ca poate ajunge undeva mai sus decat e acum…bafta Ritaa <3