Melodie nouă: Madonna – Girl Gone Wild

Îşi face apariţia online cea mai nouă piesă a Madonnei, ‘Girl Gone Wild‘!

Melodia serveşte ca al doilea single extras de pe cel de-al 12-lea album de studio al reginei muzicii pop, ‘M.D.N.A.’, un videoclip cu versurile piesei fiind uploadat pe Youtube.

Spre deosebire de primul single al albumului ‘M.D.N.A.’, ‘Give Me All Your Luvin‘, care este un up-tempo în toată regula, ‘Girl Gone Wild’ este un mid-tempo, deşi melodia a fost produsă de Benny Benassi, cunoscut pentru beat-urile sale specifice muzicii de club.

Madonna a anunţat că filmează deja un videoclip pentru ‘Girl Gone Wild’, videoclip care va fi regizat de către Mert Alas şi Marcus Piggott. Gurile rele spun că aceasta vrea să facă uitată cât mai repede melodia ‘Give Me All Your Luvin’, care nu a avut deloc parte de succesul scontat.

Cel de-al 12-lea album din cariera Madonnei, ‘M.D.N.A.‘, urmează să fie lansat în data de 26 martie, iar turneul de promovare al albumului, ‘Madonna World Tour‘, va debuta în data de 29 mai, în Tel Aviv. Turneul va cuprinde 63 de show-uri: 29 în Eurasia, şi 34 în America de Nord, iar biletele puse deja în vânzare pentru turneu s-au epuizat în multe dintre locaţii. Din păcate, Madonna nu va vizita din nou România; cel mai apropiat oraş de ţara noastră în care Madonna va concerta fiind Kiev-ul, în data de 4 august.

În fine, vouă vă place ‘Girl Gone Wild’?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments