Melodie nouă: JoJo – Sexy To Me

Cântăreaţa americană JoJo (pe numele real Joanna Noëlle Blagden Levesque) şi-a făcut debutul în muzică la vârsta de 13 ani, când super hitul ‘Leave (Get Out)’ invadase undele radio şi ecranele TV de pretutindeni. Piesa avea să devină un succes de top 10 în majoritatea ţărilor din lume, iar în momentul în care ‘Leave’ a atins prima poziţie în Billboard Pop Songs, JoJo a devenit cel mai tânăr artist din lume care a atins prima poziţie în vreun clasament Billboard.

Deşi cariera talentatei JoJo a început foarte promiţător, artista a intrat într-un con de umbră după lansarea celui de-al doilea album din carieră, ‘The High Road‘, în anul 2006. Cu toate că albumul a vândut aproximativ un milion de unităţi la nivel global, iar melodia ‘Too Little, Too Late‘, a fost un succes major, conflicetele cântăreţei cu casa de discuri, Da Family de atunci au făcut practic imposibilă lansarea unui nou material discografic.

Astfel că la sfârşitul anului 2009, JoJo a semnat cu Interscope, iar cariera artistei reintră pe făgaşul normal. După lansarea unui mixtape pentru fani, ‘Can’t Take That Away From Me‘, JoJo a anunţat lansarea unui nou album în această vară, al treilea din carieră, intitulat ‘Jumping Trains‘. Un prim single de pe album a fost deja extras, ‘Disaster‘, iar astăzi şi-a făcut apariţia online o nouă melodie, ‘Sexy To Me‘.

Iar cel mai potrivit cuvânt pentru a descrie ‘Sexy To Me’ ar fi ‘sexy‘! O producţie Danja care aduce aminte de era ‘Blackout‘ a lui Britney Spears’, ‘Sexy To Me’ vorbeşte destul de murdar prin versuri, (I Don’t need nobody, ‘cause I’m sexy to me!) JoJo arătând că, la vârsta de 21 de ani, o astfel de melodie era inevitabilă. ‘Sexy To Me’ poate reprezenta într-adevăr hitul care să o readucă pe tânără în atenţia publicului larg, pentru că potenţialul acesteia este unul enorm.

Vouă vă place melodia?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments