Madonna – M.D.N.A. (Teaser Oficial)

Dacă eraţi curioşi să aflaţi ce mai face regina muzicii pop, ei bine Madonna se află în studio, punând la punct ultimele detalii pentru lansarea noului ei album, al 12-lea din carieră, album intitulat ‘M.D.N.A’.

‘M.D.N.A’ urmează să fie lansat undeva în martie anul acesta, iar lead single-ul albumului, intitulat ‘Give Me All Your Luvin’, va fi lansat pe 7 februarie. ‘Give Me All Your Luvin’ este un featuring cu Nicki Minaj şi M.I.A., un demo al piesei circulând deja de ceva vreme pe net.

Madonna a postat de curând pe Youtube un teaser pentru albumul ‘M.D.N.A’, teaser în care vedem cum Madonna, M.I.A. şi Martin Solveig, DJ francez cu un rol destul de important în producţia albumului, se distrează prin studio în timp ce înregistrează diverse piese pentru album. Teaser-ul este mai jos.

Madonna se află în ultima vreme din ce în ce mai mult în atenţia opiniei publice, printr-o serie de interviuri mai mult sau mai puţin controversate în care aceasta declară că piesa ‘Born This Way‘, înregistrată de Lady Gaga, este un ‘tribut perfect‘ adus piesei sale ‘Express Yourself‘, prin lansarea la nivel global a filmului ‘W.E.‘, primul film regizat de către aceasta, iar, cel mai probabil apogeul apariţiilor sale publice, va fi reprezentat de mini-concertul pe care aceasta îl va susţine în cadrul Super Bowl, în data de 5 februarie, eveniment ce va fi urmărit de sute de milioane de telespectatori la nivel global.

Sunteţi entuziasmaţi pentru revenirea Madonnei?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments